Autokomerc Komision Novosti

Da li tražite automobil iz snova? Onda ste u Volkswagen došli na pravo mesto. Obezbedite novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurišite željeni model prema sopstvenim željama..

  1. Novosti
  2. VOLKSWAGEN TIGUAN
29.07.2023
Aktuelno u auto kući

VOLKSWAGEN TIGUAN

Intuitivan SUV koji pruža dinamičnost, udobnost i komfor

Tiguan

U proteklom periodu iz Volkswagen fabrike nam stižu vozila koja su, osim svog prepoznatljivog kvaliteta, sve više koncipirana tako da intuitivnost i potrebe vozača budu na prvom mestu. Jedno od takvih vozila nam stiže i iz SUV segmenta.


Novi Volkswagen Tiguan postavio je visoke standarde kada govorimo o spoju dinamičnosti, praktičnosti i udobnosti. Već na prvi pogled oduzima dah – markantna spoljašnost i impresivna silueta jasno pokazuju moć ovog modela. Kada govorimo o unutrašnjosti, prednosti Tiguana su funkcionalnost, intuitivan i pametan kokpit kao i prostranost, a zapremina prtljažnog prostora iznosi fenomenalnih 600l.


Ovo znači da je Tiguan pravi izbor i pouzdan partner za sve potrebe koje jedna porodica može imati, bilo da su u pitanju redovne dnevne obaveze ili velike avantura i sjajna putovanja!


U Autokomerc Komisionu Volkswagen Tiguan možete odabrati u tri varijante – Life, Elegance i R-Line, u zavisnosti od ličnog ukusa i afiniteta. Zakažite svoj termin, a Volkswagen prodajni savetnici će vam pomoći da odaberete baš onaj koji je savršen za vas!

Image
Image

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.