1. Novosti
  2. Volkswagen Multivan
30.09.2023
Aktuelno u auto kući

Volkswagen Multivan

Višenamensko vozilo koje za vas otvara novi svet

Multivan

Iz Volkswagen Privrednog segmenta ove jeseni stiže još jedno sjajno vozilo. Novi Multivan je naslednik legendarnog Bulli-ja i prateći DNK svog prethodnika, modernizovana verzija postaje nezaobilazan izbor velikih porodica, ali i svih koji se fokusiraju na praktičnost. Za novi model kažu da je najprogresivniji Multivan svih vremena, a brojna poboljšanja ga čine neodoljivim za one koji vole nesputanost i osećaj slobode gde god krenuli.


Simpatičan i harizmatičan dizajn, fleksibilnost i multifunkcionalnost, kao i umreženi zabavni sadržaji čine da on više nije samo prevozno sredstvo već deo svakodnevnice. Tome dodajemo i panoramski krov, kao i prostranost koja je postala sinonim upravo za ovaj model Volkswagen vozila.


Prtljažni prostor mu se kreće od osnovnih 459 litara pa sve do 3672 litara ako se koristi prostor odmah iza prvog reda sedišta. Ubačene su i neke novine kao što je „Easy open and close“ pomoću kojeg se prtljažnik otvara samo jednim pokretom noge, digitalni kokpit koji je deo serijske proizvodnje i još mnogo toga što ga čini savršenim saputnikom za sve avanture koje dan može doneti.


Sve u svemu, novi Multivan zaista pomera sve granice funkcionalnosti i upravo zbog toga predstavlja odgovor na potrebe različitih ciljnih grupa - od velikih porodica, mali sportskih udruženja, do prevoza za top menadžment. Vaše je da zamislite cilj, a novi Multivan je tu da ga ispuni!


Novi model Volkswagen Multivana možete pogledati u Autokomerc Komisionu, a predstavnici prodaje stoje na raspolaganju da odgovore na sva pitanja.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.