Autokomerc Komision Novosti

Da li tražite automobil iz snova? Onda ste u Volkswagen došli na pravo mesto. Obezbedite novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurišite željeni model prema sopstvenim željama..

  1. Novosti
  2. Volkswagen T-Roc
19.08.2023
Aktuelno u auto kući

Volkswagen T-Roc

Automobil uz kog je vožnja prava uživancija!

TROC

Iz Volkswagena stiže nam još jedno sjajno vozilo! U pitanju je Volkswagen T-Roc koji ostavlja sjajan utisak na prvi pogled i prvi kontakt.


Prvo što se primeti kod ovog modela jeste neverovatna lakoća vožnje kao i stabilnost. Uz to, udobna podesiva ergoActive sedišta, uz digitalni kokpit koji je potpuno prilagođen vozaču i njegovim potrebama, čini da se duže putovanje ne oseti, a on ostane odmoran i fokusiran.


Međutim, poseban fokus, kada je T-Roc u pitanju, stavljamo na opremu. Čak i standardni model nam stiže sa sjajnom opremom i svim sistemima asistencije, a kod automatskog menjača ističe se veoma mala potrošnja.

Izborom Volkswagen T-Roc-a kupac bira sigurnost i udobnost. Zato nije slučajno što je jednako tražen kao porodično i poslovno vozilo. Bilo da ste sa porodicom krenuli u  nabavku ili obavljate posao par stotina kilometara daleko, sa T-Roc-om ćete biti sigurni i bezbedni, a put će proći neosetno.


U Autokomerc Komisionu predstavnici Volkswagen prodaje će vam pomoći da odaberete T-Roc koji savršeno dogovara vašim potrebama, u svakom smislu. Čekamo vas!

TROC1
Image

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.