Autokomerc Komision Novosti

Da li tražite automobil iz snova? Onda ste u Volkswagen došli na pravo mesto. Obezbedite novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurišite željeni model prema sopstvenim željama..

  1. Novosti
  2. Volkswagen T-Cross
02.08.2023
Aktuelno u auto kući

Volkswagen T-Cross

Gradsko vozilo koje oduzima dah

T-CROSS

Znamo koliko je kvalitet važan kada je vozilo u pitanju. Ali znamo i koliko su važni dizajn, boja, oprema, udobnost. Sve to zajedno spojeno je u sjajnom Volkswagen vozilu T-Cross.


Za T-Cross kažu da je urbano gradsko vozilo, savršenih linija, a dolazi u bojama koje zaista oduzimaju dah, što će pre svega veoma značiti damama. Ali da bi vozač zaista uživao u gradskoj vožnji, T-Cross mu nudi prostranu unutrašnjost, dobru preglednost prilikom vožnje, kao i stabilnost i sigurnost. Svi sistemi asistencije i odlična oprema dolaze već u standardnoj verziji što čini da ovaj Volkswagen model veoma brzo postane omiljen izbor svih ljubitelja komfora, praktičnosti ali i dobrog dizajna.


Dakle, T-Cross je objedinio sve visoke kriterijume moderne porodice, velike ili male. Bilo da ste krenuli u grad da se nađete sa društvom, ili se pakujete na duži porodični put, ovo vozilo će ispuniti sve vaše zahteve – sa njim ćete sigurno ostaviti utisak, a on će biti vaš verni pratilac, u gradskoj ili vožnji na otvorenom putu.


U Autokomerc Komisionu predstavnici Volkswagen prodaje na raspolaganju su vam da odaberete svoj novi T-Cross!

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.