1. Novosti
  2. Novi Volkswagen Amarok
16.09.2023
Aktuelno u auto kući

Novi Volkswagen Amarok

Svestranost koja pomaže da savladate sve prepreke i stignete pravo do cilja!

Amarok

Iz Volkswagen privrednog segmenta ovog septembra stigao nam je nov model Amaroka. Znalci kažu da je ova verzija veća, bolja i intuitivnija, ispunjava visoke kriterijume u segmentima off-road i pickup vozila. Ali šta to sve znači za korisnike ove vrste vozila?


Pre svega znači da dobijaju veći i tehnološki unapređen pickup koji se može pohvaliti sa nekoliko profila vožnje i preko 25 asistencija za vozače, nudeći tako korisniku mnogo više terenskih mogućnosti nego njegov prethodnik ali i više uživanja u samoj vožnji.  Korisnike starijih modela posebno će obradovati činjenica da u prtljažni prostor sada može da stane standardna euro paleta koja se može pričvrstiti stabilnim alkama, kao i da je kuka za prikolicu sa opterećenjem do 3,5 tona dostupna za sve automatske menjače.


Bilo da dolazi u osnovnoj ili premuim opremi, posebna pažnja je posvećena komforu kako bi se obezbedila udobnost u vožnji, kada se krstari urbanim ulicama ili se penje van staza i puta, po nepristupačnim terenima.


Kada govorimo o Amaroku, to sigurno nije sve. Njegova markantna spoljašnost pokazuje da se i na dizajnu dodatno radilo, zbog čega ovo radno vozilo izgleda veoma luksuzno.


Sve u svemu, novi Amarok je dobio najviše ocene. U Autokomerc Komisionu možete pogledati ovaj nov model, a prredstavnici Volkswagen prodaje su tu da odgovore na sva vaša pitanja. 

Image
Image
Image
Image
Image

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.