1. Novosti
  2. Nova Volkswagen vozila Amarok i Multivan stigli u Autokomerc Komision
12.09.2023
Aktuelno u auto kući

Nova Volkswagen vozila Amarok i Multivan stigli u Autokomerc Komision

Autokomerc predstavio dva nova modela Amarok i Multivan

Vinogradi

Septembar 2023. – Autokomerc Komision, zvaničan diler Volkswagen vozila, u prijatnoj atmosferi restorana Vinogradi svojim partnerima i saradnicima predstavio je dva nova modela Amarok i Multivan. U pitanju su modeli iz segmenta privrednih vozila, a zanimljivo je da se Amarok Aventura može naći samo u Autokomerc Komisionu kao odmah dostupno vozilo.


Amarok i Multivan prezentovao je predstavnik Volkswagen prodaje Privrednih vozila, gospodin Igor Stanković, a tokom njegovog izlaganja prisutni su imali prilike da čuju tehničke podatke, zanimljivosti, ali i da nauče nešto više o svim mogućnostima koje ova dva vozila pružaju.

Događaj se održao u predivnom okruženju restorana Vinogradi u Grockoj, gde su gosti imali prilike da uživaju u magičnom pogledu, mirisu lavande i da provozaju Amaroka duž vinograda što je bilo posebno uživanje za sve prisutne.


Amarok i Multivan možete pogledati u Autokomerc Komisionu, a predstavnici Volkswagen prodaje na raspolaganju su da odgovore na sva pitanja.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.