Autokomerc Komision Novosti

Sve aktuelne novosti pronađite ovde.

  1. Novosti
  2. ID.BUZZ
11.07.2023
Aktuelno u auto kući

ID.BUZZ

Apsolutni must have za ljubitelje komfora, kvaliteta i praktičnosti

ID.BUZZ1

O više nego zanimljivom Volkswagen kombiju ID.Buzz smo dosta pisali, a sada je u Autokomerc stigla još bolja, lepša i intuitivnija verzija!


Već na prvi pogled, boja nagoveštava koliko je ovaj kombi sjajan! Dobro poznata linija i upečatljiva boja dopunjene su pametnim IQ matrix svetlima što čine Buzz savršenim partnerom na putu.

 

Kada govorimo o unutrašnjosti, više je nego jasno zbog čega ova verzija čuvenog Bulija nastavlja sa tradicijom imidža slobode i ljubavi. Osim prelepog dizajna i odabira boja unutrašnjih elemenata, prostranost je ono što će vozač ali i svi putnici u njemu prvo primetiti. Potpuno je intuitivan i očigledno je da ovaj Buzz odlično zna sve navike svog vozača. U prilog tome govori i oprema koja je sjajna, ali da ne nabrajamo baš sve izdvojićemo samo najzanimljivije – ambijentalno osvetljenje, centralno zaključavanje Keyless&Go, govorno upravljanje, asistencija na putu, Style enterijer, grejanje sedišta i još zaista mnogo toga.


Vlasnik ID.Buzz dobija sve – jedinstvenost, kvalitet, praktičnost, prostranost ali i obavezan „fashion yes yes momenat“.


Kada govorimo o najboljem iz Volkswagena, mislimo na Autokomerc!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.