Autokomerc Komision Novosti

Sve aktuelne novosti pronađite ovde.

  1. Novosti
  2. 30 godina Autokomerca
29.12.2022
Aktuelno u auto kući

30 godina Autokomerca

30 godina od osnivanja kompanije

30 godina

U sredu, 28. decembra 2022. godine smo proslavili naš veliki jubilej – 30 godina od osnivanja kompanije.


Priča Autokomerca je počela tog istog dana davne 1992. godine, u istorijskom trenutku koji je, za privatno preduzetništvo, bio jako težak.


Kompanija je rasla lagano, ali konstantno. 1996. smo postali prvi uvoznik velikih svetskih brendova Volkswagen i Audi za tadašnju Jugoslaviju. Razvijali smo dilersku mrežu u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj. Gradili smo nove poslovne objekte, u skladu sa zahtevima  tržišta diversifikovali smo portfolio naših usluga – menjali smo se u skladu sa vremenom, ali smo ostali verni istoj branši i istim brendovima.


U ime domaćina, goste je pozdravio gospodin Rajko Đurđević, osnivač i vlasnik Autokomerca, koji se u svom obraćanju osvrnuo na poteškoće koje su pratile sam početak poslovanja – sankcije, ratovi u okruženju, a kasnije i globalizacija, te istakao zadovoljstvo što Autokomerc u svom timu ima ljude koji su tu od prvog dana, te veći broj zaposlenih koji su u firmi duže od 15 godina. Takođe se zahvalio svojoj porodici, zaposlenima, klijentima, partnerima i prijateljima na dugogodišnjoj saradnji i podršci.


Gosti su uživali u bogatom muzičkom programu, retrospektivnom filmu, plesnim tačkama i u sjajnoj slavljeničkoj atmosferi.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.