Autokomerc Komision Novosti

Da li tražite automobil iz snova? Onda ste u Volkswagen došli na pravo mesto. Obezbedite novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurišite željeni model prema sopstvenim željama..

  1. Novosti
  2. Volkswagen Taigo - spoj sportskog šarma i svakodnevne praktičnosti
14.05.2023
Novo iz Volkswagena

Volkswagen Taigo - spoj sportskog šarma i svakodnevne praktičnosti

Od momenta kada je predstavljen na evropskom tržištu, Volkswagen Taigo je pokupio sve simpatije.

Taigo1

Ovaj kupe SUV je odličan izbor za porodicu, ali koketira i sa ljubiteljima sportskih modela. U tome pomaže i oprema. Ukoliko više volite sportski stil, možete ga naručiti u sjajnoj R Line opremi koja je upotpunila njegov izgled, dajući mu dozu ozbiljnosti i sportske markantnosti kada govorimo o spoljašnjem izgledu.


Kada pređemo u unutrašnjost, prva misao je da zadovoljava sve svakodnevne potrebe i zahteve jedne porodice – od udobnosti i prostranosti, preko digitalizovane instrument table koja je jasna, pregledna i jednostavna za upotrebu pa sve do zampremine prtljažnika koja iznosi ne malih 438 litara. Dodaćemo tome i sjajna ambijentalna svetla, konekcije za Apple CarPlay  i Android Auto koji se gotovo pa podrazumevaju kao i veoma dobar audio sistem.


Imajući u vidu sve ovo, možemo zaključiti da je Volkswagen Taigo pravi izbor vozila uz koji dobijate najbolji donos cene i kvaliteta.


Autokomerc Komision ovaj sjajan kupe SUV nudi u sve tri varijante opreme – Life, Style i R Line i na ovaj način pruža mogućnost da vozač odabere vozilo najpribližnije svom senzibilitetu i zahtevima.

Image
Image

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.